DailyDigital

DailyDigital is een internetsite, die bedrijven in staat stelt om E-flyers en digitale nieuwsbrieven te versturen naar hun klanten en relaties.

Hoe werkt DailyDigital?

Met een dailydigital account bent u in staat om zonder kennis van html-programmering een in uw eigen huisstijl opgemaakte e-flyer te versturen naar een groot aantal klanten of prospects. Eenmalig wordt een template met het ontwerp en de e-mail adressen ingebracht. Hierna kan men onbeperkt e-flyers verzenden. Uw berichten kunt u versturen naar het complete bestand van adressen of naar bepaalde categorieën binnen het bestand. Bijvoorbeeld alleen klanten of alleen leveranciers en medewerkers.

Bij DailyDigital betaalt u alleen de ontwikkelingskosten van uw eigen licentie. Daarna kunt u zo vaak als u wilt e-flyers verzenden. U knipt en plakt teksten en fotoÂ’s in uw eigen e-flyer, en de e-flyer is klaar om verzonden te worden. Desgewenst kunt u eerst nog een proefdruk van uw e-flyer per mail ontvangen.

Kan ik DailyDigital vrijblijvend uitproberen?

Er is een demoversie van DailyDigtial beschikbaar met de complete functionaliteit. Deze kunt u gratis en vrijblijvend uitproberen. Wilt u over de login naam en het wachtwoord van de demoversie beschikken stuur dan een mailbericht naar Hein van Iersel (hein@nwst.nl) of bel 024 - 360 24 54.

Wat kost DailyDigital?

De kosten voor DailyDigital vallen uiteen in twee soorten kosten. Te weten eenmalige ontwerp- en ontwikkelingskosten en abonnementskosten.

De totale kosten bedragen:

Ontwerpen, plaatsen op site, implementatie en instructie, conversie van uw adressen kost € 900. Abonnementskosten gedurende het eerste half jaar zijn 6 x 65 = € 390. Totaal komt op € 1.290.

Na het eerste half jaar bedragen de abonnementskosten € 95 per maand.

NWST treedt hierbij op als Application Service Provider. Dat betekent dat wij verplicht zijn de service optimaal beschikbaar te houden. Verder zorgen wij geregeld voor updates van DailyDigital met ruimere mogelijkheden.

Voor wie is DailyDigital geschikt?

Doorgaans wordt DailyDigital gebruikt door relatief kleine bedrijven, die geen eigen web-master hebben. Wat betreft branches zijn er geen beperkingen: ICT bedrijven, groothandels, modezaken. Iedere organisatie die online wil communiceren met zijn relaties is geschikt.

Is DailyDigital een vorm van SPAM?

DailyDigital is geen SPAM. Wel dient u er zorg voor te dragen dat u de adressen van uw mailingen niet lukraak van het net plukt en uw relaties een duidelijke optie geeft om zich te laten verwijderen uit het bestand. Een ‘unsubscribe’ knop is standaard opgenomen in een dailydigital e-flyer.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met NWST via 024 -3602454 of via het antwoordformulier.


terug print